Schedule of Classes

Summer/Fall Schedule

kfitnessarts.com/schedule						begins 8/1/2021	
	Mon	Tue	Wed	Thu	Fri	Sat	Sun
8am							
9			COVERINGS RECOMMENDED but	OPTIONAL		Tiger Tots 9-9:30pm 30min Mighty Kickers 9:40-10:10am 30min	
10	if VACCINATED or with PARENT CONSENT						
11				- ununio ajono		Special Program 11:20-12:20pm 60min	
12pm	G	ear & Membersh	nip Cards Requir	ed for All Class	es	11.20-12.20pm 00mm	
1							
2						Appointment Only Birthday Parties	
3						Special Events Private Instruction	
4	White/Yellow Belts 4:30-5:15pm 45min		White/Yellow Belts 4:30-5:15pm 45min	Mighty Kickers 4:30-5pm 30min	PreKiX 4:15-5 pm 45min		
5	Int Belts plus Orange Orange - Blue Belts	Tiger Tots 5:05-5:35pm 30min	Int Belts plus Orange Orange - Blue Belts	Tiger Tots 5:10-5:40pm 30min	White/Yellow Belts 5:10-5:55pm 45min		
6	5:25-6:15pm 50min Advanced Belts Brown - Black Belts	Mighty Kickers 5:45-6:15pm 30min Sparring	5:25-6:15pm 50min Advanced Belts Brown - Black Belts 6:25-7:15pm 50min	White/Yellow Belts 5:50-6:35pm 45min Black Belt Club	Poomsae (Forms) 6:05-6:50pm 45min	CLASSES MUST BE RESERVED A MINIMUM OF 4 HOURS BEFORE START USING:	
7	6:25-7:15pm 50min Adults	6:25-7:25pm 60min Competition Team	6:25-7:15 pm 50min	6:45-7:45pm 60min Masters Club	Appointment Only	Benp	anner
8	7:25-8:25 pm 60min	7:30-8:30pm 60min		7:45-8:15pm 30min	Birthday Parties Special Events Private Instruction		
9					Tilvate Instruction		

